Zvezdino demoliranje Panatinaikosa ostalo u senci povrede Arona Vajta (VIDEO)

Crvena zvezda je zabeležila pobedu na turniru u Minhenu pošto je deklasirala Panatinaikos 83:55 . Pobeda je nažalost ostala u senci povrede krilnog centra Arona Vajta, kojeg čeka duža pauza.

U prvom poluvremenu viđen je vrlo tvrd meč, a ekipa iz Grčke je većim delom bila u vođstvu. Maksimalna prednost je bila 9 poena (27:18), ali su crveno-beli brzo uhvatili priključak i pored toga što šut nije služio Beograđane.

Na kraju prvih 20 minuta Grci su imali tri poena više – 35:32.

Treća četvrtina počinje u znaku ekipe Dejana Radonjića. Potpuno su zaključali sve prilaze košu i iz napada u napada su stvarali dvocifrenu prednost i taj period su dobili sa 32:8.

Trenutak koji je obeležio meč desio se pred kraj trećeg perioda, kada je Aron Vajt jako zaucao i skliznuo sa obruča, pošto je gurnut od strane igrača Panatianikosa. Pri toj situaciji je rasekao glavu, a stavljena mu je i longeta na ruku, a prema prvim informacijama u pitanju je prelom i čeka ga duža pauza.

Posle te situacije, rekid je trajao nekoliko minuta, a crveno-beli su u nastavku još više stisli u odbrani podigli prednost na maskimalnih 64:43.

U četvrtom periodu Radonjićevi izabranici su nastavili gde su stali. PAO nije imao način da postigne koš dobrih 4 minuta. Radonjić je priliku dao svim igračima, a prednost je išla i do 29 poena razlike (76:47). Do kraja meča rutinski je sačuvana visoka prednost a konačana rezultat je bio 83:55.

U crvenoj zvezdi Kalinić je bio najefikasniji sa 13 poena, Ivanović je ubacio 12, Mitrović 11.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE