NAJBRŽI CIRKUS NA SVETU SE VRAĆA: Priključi se F1 ludilu i postani milioner u Meridianu

Ovog vikenda održava se Velika Nagrada Italije, jedina trka uz VN Britanije, koja se održava od prve sezone Formule 1, odnosno 1950. godine.

Zato te Meridian časti!

Najpre klikni OVDE, a zatim bez bilo kakvog uslova preuzmi FANTASTIČAN BONUS OD 1500 RSD! Sa njim možeš da postaneš i milioner!

Trka na legendarnoj stazi u Monci, ove godine biće druga trka u kalendaru na kojoj se održava probni format sa sprint kvalifikacijama.

Podsećanja radi, format podrazumeva standardne kvalifikacije umesto drugog treninga u petak, sprint trku od 30km u subotu na osnovu koje se određuje startni poredak za nedeljnu trku.

U 11 od poslednjih 16 trka na Monci, osvajač pol pozicije osvajao je trku, dok Mihael Šumaher i Luis Hamilton ostvarili najviše pobeda na ovoj stazi, ukupno 5.

Najbrži kvalifikacioni krug na Monci ikada postavio je Luis Hamilton prošle sezone u vremenu od 1,18.887. Prosečna brzina tokom tok kruga iznosila je fascinantnih 264,362 km/h.

Prošlogodišnji pobednik VN Italije, bio je Pjer Gasli vozač Alfa Taurija.

Kompletnu ponudu za Formulu 1 pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROBIO LED: Prva pobeda Rubljova na šljaci ove godine

Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u drugu rundu mastersa u Madridu. Savladao je Argentinca Fakunda Banjisa sa 6:1, 6:4....

POVEZANE OBJAVE