Rikardo nakon velike pobede: “Ne znam da li da se smejem ili da plačem”

Na današnjoj trci u Monci moglo se videti svašta, pa i to da se dva glavna konkurenta za pobedu – Verstapen i Hamilton sudare i praktično jedan drugog eliminišu iz borbe za bilo kakav uspeh.

Ovaj incident svakako je išao u prilog Danijelu Rikardu koji je vodio od početka do kraja trke i na kraju osvojio Veliku nagradu Italije.

Nakon velikog trijumfa, Australijanac je izjavio da su mu pomešana osećanja i da ne zna da li pre da se smeje ili da plače od sreće.

Mislim da je pobeda u Kanadi bila prepuna emocija, onda Monako je doneo euforiju, a ovo sada veoma slično. Osećam se kao da sam na oblaku. Ne znam da li je zbog toga što su prošle tri godine ili zato što smo u Monci. Ova godina je zaista nešto drugačije od svega. Ne govorim ovo da bih vam zvučao emotivnije ili tako nešto, ali činjenica da nisam video roditelje više od 15 meseci. Razumeće to svako ko je blizak sa svojom porodicom, 15 meseci je veoma dugo, a nećemo se videti još tri ili četiri meseca. Sve je ovo zajedno veoma ludo“, rekao je Rikardo.

Drugo mesto u današnjoj trci osvojio je Land Noris ,a treće Valteri Botas.

Naredna trka vozi se 26. septembra, za Veliku nagradu Rusije, a prvoplasirani u trenutnom poretku je Verstapen dok je na drugom mestu Hamilton.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE