HAOS U TORINU: Čelnicima Juventusa stiglo novo upozorenje u vidu snažne poruke

Juventus je katastrofalno otvorio novu sezonu Serije A. Tek jedan osvojen bod iz tri utakmice je definitivno učinak nedostojan najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Prošlog vikenda upisan je poraz od Napolija rezultatom 2:1 uz još jednu bledu partiju i podređeni položaj većim delom utakmice.

Nakon poraza na stadionu Diego Armando Maradona i strpljenju navijača Juventusa je došao kraj. Na Allijans stadionu u Torinu su stavili novu parolu.

Sezona je bitka. Ko će podržati dres? Bez navijača, strasti i odsutnog organizovanog navijanja, taj spektakl je nepristojan. Mi smo Juventus, poručili iz Curve sud.

Naime, na Juventusovom stadionu već godinama nema organizovanog navijanja što se najbolje odrazilo i na slabe partije te izostanak dominacije u domaćim utakmicama.

Predsednik Andrea Anjelli je ušao u otvoreni rat s Curvom sud kako bi okončao kriminalne radnje na tribini. Iako je bio istrajan u svom naumu na kraju je uspeo spektakl na tribinama pretvoriti u pozorišnu atmosferu.

Juventus će prvu pobedu u sezoni tražiti gostovanjem kod Malmea u Ligi šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE