Jang Bojs srušio Junajted, revija penala u Sevilji! (VIDEO)

Fudbaleri Jang bojsa pobedili su Mančester junajted rezultatom 2:1 u okviru 1. kola grupne faze Lige šampiona, dok su Sevilja i Salzburg odigrali bez pobednika, rezultat je bio 1:1.

Stigao je Junajted kao veliki favorit u Bern, ali nije se baš najbolje proveo protiv Jang bojsa.  Poveo je Junajted u 13. minutu preko Ronalda i imao potpunu kontrolu utakmice sve do 35. minutu i crvenog kartona. Nesmotren start imao je Van Bisake. Od tog trenutka Mančester se opredelio na čuvanje rezultata i to ih je koštalo u nastavku meča. Prvo je u 66. minutu izjednačio Ngamalu, a pobedu i veliko iznenađenje gostima iz Engleske je priredio Siebaču u 95. minutu. Golu je prethodila velika greška Lingarda, koji je zamenio Ronalda u 72. minutu.  

U istom terminu odigrao se istorijski meč u Sevilji, gde je gostovao Salcburg. Viđena su svega dva gola i to oba u prvom poluvremenu, ali izvedeno je čak četiri penala u prvih 45 minuta što je apsolutni rekord Lige šampiona.  Prvo je u 13. minutu Adejemi promašio prvi penal za goste iz Salzburga, da bi Sučić u 21. pogodio sa bele tačke. Ali to nije kraj penalima za Salzburg, još jedan je dosuđen u 37. minutu ali je ovoga puta Sučić bio neprecizan, pogodio je stativu. Sevilja je uspela da izjednači iz četvrtog i poslednjeg penala na meču. Precizan je bio Rakitić i postavio konačnih 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE