MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: BAJERN MINHEN 2.10, ATLETIKO MADRID 1.70!

Mali predah od vikend utakmica donose nam one u Evropi! Ova nedelja je rezervisana za početak Lige šampiona i Lige Evrope!

Naravno, tu je i novo takmičenje Liga konferencija, a sve to možete da ispratite i odigrate u Meridianu!

Svašta nešto smo vam pripremili i zato se vežite – krećemo!

Prvo se REGISTRUJTE NA MERIDIANBET.RS i preuzmite BONUS BEZ USLOVA OD 1.500 RSD!

Ako ne možete da poverujete u to, ne zaboravite da je Meridian kuća najveći bonusa pa smo vam zato spremili i BONUS NA BROJ ODIGRANIH PAROVA I DO 2000%!

Lista je prepuna, a evo i nekoliko predloga koje ne treba da zaobiđete jer vas čekaju NAJVEĆE KVOTE NA SVETU.

BARSELONA – BAJERN MINHEN, TIP 2, KVOTA 2.10

(Utorak 21:00)

Imaće ekipa Barselone sigurno pregršt motiva da se osveti Bajernu za onu blamažu i ukupnih 8:2 u nokaut fazi iz prethodne sezone. Isto tako, objektivno je Barselona slabija u odnosu na prošlu godinu, pa uprkos motivu i želji za osvetom teško da ima realna oružja sa kojim bi mogla da zapreti Bajernu. Ipak je nemački šampion još jači nego prošle sezone i favorit na papiru.

ATLETIKO MADRID – PORTO, TIP 1, KVOTA 1.70

(Sreda 21:00)

“Opljačkao” je Atletiko Barselonu u finišu prelaznog roka povratkom Antoana Grizmana. Sada deluje da je tandem sa Luisom Suarezom još ubitačniji. Gotovo nezamislivo deluje da bi Porto tu mogao da se za nešto pita. Još ako Atletiko prvi da gol, pa Simeone naredi defanzivu… Ni mnogo jači timovi se nisu izvukli iz takve pozicije.

CRVENA ZVEZDA – BRAGA, TIP 1, KVOTA 2.40

(Četvrtak 18:45)

Nema u Portugalu takve atmosfere kakva vlada na Marakani. Pa još ako bude bila puna, eto odmah u startu Zvezdi prednosti protiv Brage. Igrački, dva tima su tu negde. Ali uz navijače i sjajno otvaranje utakmice kakvo zna da nam priredi ekipa Dejana Stankovića postoje više nego realne šanse da crveno-beli pobedom počnu evropsku jesen.

ANORTOZIS – PARTIZAN, TIP 2, KVOTA 2.30

(Četvrtak 21:00)

Svakako veći kvalitet poseduje ekipa Partizana kojoj je ovo idealna prilika da u gostima započne Ligu konferencija pobedom. Treba da raduje i forma u kojoj se trenutno nalaze crno-beli. U domaćem prvenstvu su do sada zabeližili sedam pobeda na isto toliko utakmica! Nema sumnje da će Partizan napasti sva tri boda na gostovanju, a za to definitivno imaju kvalitet.

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE