PARTIZAN SPREMIO BOMBU: Bivši centar Zvezde stiže među crno-bele!

Partizan je doveo još jedno mega pojačanje za novu sezonu. Kako Kurir sport saznaje, Francuski centar Matijas Lesor potpisaće ugovor sa crno-belima.

Iako se nedeljama unazad šuškalo o mogućem povratku Matijasa Lesora u Crvenu zvezdu, snažni centar će uskoro potpisati ugovor sa Partizanom.

Lesor je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj se može videti kako jede burek, ćevape i šopsku salatu i istog momenta je krenula euforija među navijačima crveno-belih, koji su verovali da je doskorašnji as Monaka blizu povratka na Mali Kalemegdan.
Kako stvari stoje došlo je do velikog preokreta i Francuz će ipak pojačati reket Partizana koji već druže vreme traže adekvatno rešenje na poziciji “petice.”

Lesor je nastupao za Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18. i sa crveno-belima je osvojio titulu šampiona Srbije. Nakon Zvezde nastupao je za Malagu, Bajern Minhen, a prošle sezone je sa Monakom osvojio Evrokup.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE