Poznato ko deli pravdu “večitima” u evro kupovima

Crvenu zvezdu i Partizan u četvrtak očekuju prvi dueli grupne faze u Ligi Evrope i Ligi Konferencija.

Šampion Srbije Crvena zvezda će na svom stadionu od 18.45 časova ugostiti Bragu, a UEFA je donela odluku ko će deliti pravdu na tom meču.

Reč je o škotskom arbitru Džonu Bitonu. Njemu će da pomažu Danijel Mekfarlan i Dalglas Poter. Četvrti sudija je Alekander Munro. U VAR sobi će da sede Englezi Endrju Menli i Piter Banks.

Škotski sudija je već jednom sudio u Beogradu. Bilo je to u meču plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Videotona. Do sada je ove sezone sudio samo mečeve kvalifikacija za Ligu konferencija, i u oba meča su slavili domaćini – Žilina je deklasirala Tobol sa 5:0, dok je Bodo/Glimt pobedio Žalgiris 1:0.

Partizan od 21 čas igra protiv Anortozisa na Kipru a sudiće mu Danac Piter Kjersgard. Pomagaće mu Viktor Skite i Jesper Dal. Četvrti sudija je Jergen Daugbjerg. U Ligi konferencija nema VAR-a.

On je do sada sudio tri meča u kvalifikacijama za Ligu Konferencija, dva puta su slavili domaćini dok je jednom bilo nerešeno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE