LIGA ŠAMPIONA: Goleada u Mančesteru i Sportingu, pobeda Liverpula i Reala, kiks PSŽ-a i nula Atletika

Iza nas je veoma zanimljivo veče Lige šampiona, sa velikim brojem golova posebno na pojedinima utakmicama.

Samo u Mančesteru viđeno je 9 pogodaka. Ekipa Sitija večeras je na svom stadionu do vrha napunila mrežu Lajpciga, postigli su čak šest golova, a primili tri. Za Siti su pogađali Ake, Mukiele (autogol), Marez, Griliš, Kanselo i Žezus dok je het-trik za goste postigao Enkunku.

U Sportingu viđena je Ajaksova petarda, uz jedan pogodak domaćih. Četiri puta mrežu gostiju tresao je Haler, a još jedan pogodak za Ajaks dodao je Bergus. Jedini gol za Sporting postigao je Paulinjo.

Liverpul je uspeo da se nakon preokreta Milana vrati i trijumfuje rezultatom 3:2. Za Liverpul su pogađali Salah i Henderson, kao i Tomori koji je zatresao sopstvenu mrežu. Strelci za Italijane bili su Rebić i Dijaz.

Real Madrid stigao je do pobede na gostovanju Interu u samom finišu meča, a pobednički gol za Madriđane postigao je Rodrigo u 89. minutu.

Atletiko Madrid nije uspeo da savlada Porto na svom stadionu, a utakmica je završena bez pogodaka. Iako je Porto pred kraj meča zatresao mrežu Madriđana, gol je poništen nakon reakcije VAR-a zbog prekršaja.

Moćni PSŽ nije uspeo da uzme ceo plen na gostovanju Brižu, a rezultat nakon 90. minuta igre bio je 1:1. Parižane je u vođstvo doveo Erera već u 15. minutu, ali je Briž izjednačio u 27. preko Vanakena, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Makabijeva savršena partija za plej-of

Košarkaši Makabija ubedljivo su savladali Baskoniju 113:85 u plej-inu Evrolige. Tim iz Izraela će tako kao sedmoplasirani tim plej-of...

POVEZANE OBJAVE