Problemi za Totenhem pred važne mečeve!

Fudbaleri Totenhema sutra će započeti svoju misiju u okviru novog UEFA takmičenja Liga konferencija gostovanjem ekipi Rena od 18 časova i 45 minuta.

Trener Spursa Nuno Espirito Santo neće moći da u ovom meču računa na Sona i Erika Dajera koji su povređeni. Son je tokom reprezentativne pauze povredio list, pa je propustio prošlonedeljni meč protiv Kristal Palasa, a upravo na ovom meču povredio se i Dajer. Dodatni problem jeste što su ova dvojica fudbalera pod upitnikom i za predsotjeći gradski derbi koji Totenhem igra protiv Čelsija.

“Ništa još konrektno ne mogu da kažem. Njihovo stanje se poboljšava iz dana u dan, ali još uvek nemamo procenu da li će biti spremni sa utakmicu sa Čelsijem”, izjavio je Nuno Espirito Santo.

Totenhem ne može da računa ni na trojicu fudbalere iz Južne Amerike – Lo Selsa, Romera i Sančeza, koji su se oglušili o propise Premijer lige i otišli u Južnu Ameriku prošle nedelje kako bi igrali kvalifikacije za Svetsko prvenstvo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE