RADONJIĆ IZRIČIT: U ABA ligi imamo najjaču konkurenciju od osnivanja

Košarkaši Crvene zvezde, održali su, već tradicionalni, “Media day”, odgovarajući na pitanja novinara.

Crveno beli su, otkazali put u Grčku, na prijateljske mečeve sa Promiteasom i AEK-om, da ne bi rizikovali, još dodatnih povreda.

Van stroja je Eron Vajt, zbog povrede podlaktice,a Dejan Davidovac i Ognjen Dobić još uvek nisu spremni.

Svoja očekivanja, izneo je trener, Dejan Radonjić:

Prvo bih rekao da smo od starta imali određene probleme sa povredama, nadali smo se da će to brzo daprođe i očekivali da ćemo moći pripreme da uradimo onako kako smo želeli. To je bilo nekako moguće do turnira u Minhenu, kada su se svi ti problemi povećali i doveli nas u situaciju da put u Grčku može biti rizik i da boravak tamo može da bude još veći problem. – rekao je Radonjić.

On je zatim, komentarisao, predstojeći meč protiv Splita, na startu ABA lige:

U prvom meču protiv Splita 24. nećemo biti kompletni, bićemo bez dosta igrača, nadam se da to neće da se oseti u rezultatskom smislu, ali treba da gledamo kako trenutno da se snađemo i prevaziđemo probleme. Za Vajta je pauza duža, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći da li će to biti još deset ili 15 dana. Daćemo sve od sebe da budemo što bolji i spremniji za početak sezone – poručio je trener crveno-belih.

Radonjić je govorio, i o ciljevima za narednu sezonu.

Što se tiče onoga što mi želimo je da u Evroligi budemo bolji nego prošle sezone. Ostala takmičenja… U ABA ligi imamo najjaču konkurenciju od osnivanja. Pružićemo maksimum u oba takmičenja, to očekujem. Probaćemo da uradimo ono čime bismo bili zadovoljni na kraju sezone. – zaklljučio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE