STANKOVIĆ PRED BRAGU: Ovaj stadion branimo svim snagama

Fudbalere Crvene zvezde, sutra od 18:45, očekuje meč protiv Brage, u prvom kolu grupne faze, Lige Evrope.

Tim iz Portugala, bio je taličan za crveno bele, kada su se 2005. godine, baš preko Portugalaca, plasirali u grupnu fazu Kupa Uefa.

Očekivanja pred sutrašnji duel, izneo je trener Dejan Stanković.

-Braga je četvrta ekipa u Portugalu, kad je izvučena grupa svi su komentarisali da je lako, ali nije. Poslednjih 10-12 godina su stalno u Evropi, igrali su finale Lige Evrope, prošle su osvojili Kup. Nije lako, ali ne ograđujem se i ne pravim odstupnicu, to nismo radili ni pritiv Milana, nećemo ni sad, ali znamo s kim igramo. – rekao je on.

On se osvrnuo i na to ko bi kogao da zaigra u sutrašnjem meču:

Radili smo dobro, verujem u momke i pun sam optimizma. Ovaj stadion branimo svim snagama, da kažem da neću kalkulisati lagao bih, ali uplašiti se neću sigurno. Rizikovaćemo, ali pametno. Videćemo formaciju, sa tri špica, dva, jedan, sitnice nas dele do startnih 11. – kaže Stanković.

Za njega, dueli protiv Brage i Partizana, nisu presudni za sezonu:

Manji je pritisak u grupnoj fazi, jedan cilj je ostvaren, pritisak skinut, sad igramo mini ligu, ali nije toliko strašno. Posle Brage i derbija ima još 40 utakmica, ne može da bude ključno, ali možeš da dobiješ vetar u leđa, dobiješs samopuzdanje, ali nije ključno za rasplet. – zaključio je trener Crveno belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević nakon plasmana u finale: Pohvala za navijače, Partizanu mnogo sreće u nastavku sezone

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan na svom stadionu rezultatom 2:0 i plasirali se u finale Kupa Srbije gde...

POVEZANE OBJAVE