Ljajić u Partizanu? Oglasio se Iliev!

Pojedini turski mediji preneli su vest da bi fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić mogao da se vrati u Humsku, i to na pozajmicu, budući da je prethodno odbio ponudu PAOK-a i Spartaka iz Moskve.

Povodom eventualnog dolaska Ljajića u Partizan oglasio se sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji je demantovao takve navode.

“Adem Ljajić je vanserijski igrač koji je mnogo doneo Partizanu i reprezentaciji. Igrač evropskog kova. U ovom trenutku ta opcija nije realna. Mi smo poslednjeg dana prelaznog roka, kada smo mogli da prijavimo igrača za Evropu, rešili ono najbitnije. Njegov ili bilo čiji dolazak bi bio samo za domaća takmičenja, a mislim da kod igrača tog formata nije realno da se priča o tome”, rekao je Iliev.

Treba napomenuti da je Partizan već licencirao igrače za Ligu konferencija, pa bi Ljajić mogao da posluži “Parnom valjku” jedino u borbi za titulu u šampionatu Srbije, ali ne i na evropskoj sceni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos poražen od Makabija nakon preokreta, uzalud odlična partija Lesora (VIDEO)

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos u OAKA areni sa 91-87, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Iako su Zeleni tokom druge...

POVEZANE OBJAVE