MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Lids 2.35, Arsenal 2.10!

Vikend se bliži, a to znači da nas čeka mnogo zanimljivog sportskog sadržaja, pre svega fudbalskog. Serija A, Premijer liga, La Liga, Bundesliga i ono trenutno najvažnije – večiti fudbalski derbi.

Polako, ali sigurno odbrojavamo do još jednog večitog derbija, ali pre njega – možemo da se zagrejemo uz top lige i nove sjajne i uzbudljive utakmice.

Pre nego što utakmice startuju – važna napomena! Fudbal i klađenje, priznaćete, jednostavno idu zajedno. A, gde ćete dobiti najveće kvote na svetu, fantastične bonuse i još mnogo iznenađenja? U kladionici Meridian, naravno!

I ovog vikenda čeka vas mnogo iznenađenja, pa ukoliko još uvek niste član Meridianove porodice, sada je pravi momenat da to postanete!

Posetite meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registrujte se i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 RSD!

Dakle, SAMO JEDAN KLIK te deli od bonusa i mogućnosti da postaneš milioner. A, ukoliko već posedujete naloge, a još uvek niste deponovali novac – požurite!

Uz depozit od minimum 500 RSD i odigran tiket – Meridian te časti sa još 500 RSD! Više o tome pročitaj OVDE, a sada pređimo na fudbal.

NJUKASL – LIDS, DVOJKA 2.35

Petak, 21.00

Premijer liga će ove sezone, čini se – biti nikad uzbudljivija! Pojačanja su stigla, rezultati su se “zakuvali”, a ko zna – možda favoritima pomrse konci neki autsajderi. Za Njukasl i Lids se, naravno, ne može reći da su favorite za osvajanje Premijer lige, ali do sada smo se uverili da i te kako znaju da prikažu dobre partije i budu idealan izbor za tiket.

Oba tima nalaze se na začelju tabele, a dodatni problem predstavljaju i brojne povrede u oba tabora. Ako gledamo prethodne rezultate, jasno je da nisu u sjajnoj formi, ali međusobni dueli garantuju zabavu i veliku borbu na obe strane terena.

U poslednjem međusobnom susretu slavio je Lids, pa nema sumnje da će Njukasl biti silno motivisan da se revanšira.

Lids svakako važi za favorita, a takvog mišljenja su i bukmejkeri Meridiana, pa su pripremili sjajnu kvotu 2.35 na pobedu gostiju! Iskoristi je i možda baš ova utakmica donese prevagu na tvom tiketu!

BARNLI – ARSENAL, DVOJKA 2.10

Subota, 16.00

Ostajemo i dalje u Premijer ligi, ali se “prebacujemo” na Arsenal, koji je katastrofalno startovao sezonu. Definitnivno najlošiji početak do sada, stolica Arteti se i te kako drmala, ali ne baš toliko da “tobdžije” ne budu favoriti protiv Barnlija.

Izvukao se Arsenal sa dve poslednje pobede, probudio nadu navijača, a sada moraju naći način da ostanu na pobedničkom koloseku, inače će to biti samo kratko “buđenje”.

Sastala su se ova dva tima i pre nekoliko meseci, tada je utakmica završena remijem (1:1), ali Arsenal je i tada i sada slovio za favorita. Pa, ako mislite da će ovog puta to i da opravdaju – iskorististe sjajnu kvotu 2.10 u Meridianu i stavite ovaj meč na svoj dobitan tiket!

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA, KEC 2.70

Nedelja, 18.00

Partizan i Crvena zvezda odmeriće snage posle samo nekoliko dana od mečeva u Ligi konferencija, odnosno Ligi Evrope.

Ipak, kada se igra večiti derbi – izgovori ne postoje, a svi pravi ljubitelji fudbala nadaju se da će danas gledati, pre svega, kvalitetan i sportski meč.

Kada se radi o domaćem prvenstvu, obe ekipe su u seriji pobeda, ali do sada smo naučili da u večitom derbiju – statistika ne igra ama baš nikakvu ulogu. Na jednoj strani naći će se Dejan Stanković I njegovi puleni, a na drugoj Aleksandar Stanojević i njegova četa.

Kako će i ove sezone voditi veliku bitku za titulu prvaka Srbije, ovaj duel mogao bi da bude jedan od ključnih i zato nema sumnje da će svi akteri dati sve od sebe da dođu do tri boda.

O njihovoj formi svedoči i podatak da je jako teško izdvojiti favorita, a barem za sada – bukmejkeri su neodlučni. I kec i dvojka su za sada na 2.70, a možda se to promeni nakon evropskih utakmica.

Kao što smo rekli, pre derbija se treba zagrejati. Ukoliko odigraš tiket sa utakmicama iz TOP LIGA i on bude dobitan – sledi BONUS NA DOBITAK!

3 para = 3% bonus na dobitak

4 para = 4% bonus na dobitak

50+ parova = 50% bonus na dobitak

Pravila su jasna i jednostavna, pa – pređimo sada na zabavu! 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE