Štefanek još četiri godine na čelu Sportskog saveza Srbije

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek ponovo je izabran na ovu funkciju, pa će na čelu ove organizacije biti i naredne četiri godine.

On je na redovnoj Skupštini Saveza, koja je održana na Sajmu, dobio podršku svih 176 prisutnih delegata i tako jednoglasno podržan za novi mandat.

Predsednik Saveza i olimpijski šampion u rvanju iz Rija Davor Štefanek zahvalio se na poverenju i najavio da sa svojim timom radi na realizaciji mnoštva ideja.

Mnogo smo radili prethodne četiri godine i ne planiramo da stanemo. Ponosan sam na akcije koje smo pokrenuli, a moj tim i ja imamo još mnogo ideja kako bismo više ljudi uključili u sistem sporta. Želimo da u skladu sa nadležnostima propisanim Zakonom o sportu i u skladu sa Statutom SSS organizujemo akcije, projekte, seminare, takmičenja, ostvarujemo saradnju na nacionalnom i međunarodnom nivou”, rekao je Štefanek.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE