Zdjelar i Menig: Zaslužena pobeda!

Fudbaleri Partizana imali su uspešan start na debiju u Ligi konferencija. Tim iz Humske je odigrao odlično na gostovanju Anortozisu na Kipru gde je slavio rezultatom 2:0.

Saša Zdjelar je rekao da ga Kiprani nisu iznenadili igrom i da je ključna stvar bila postići vodeći gol.

-Znali smo da će prvih 20 minuta napasti, to je njihov stil. Igrao sam u sličnoj zemlji kao što je ova i znao sam da oni uvek na početku utakmice prave pritisak. To smo i očekivali, ali sigurno da nije lako, igramo u gostima, pred njihovim navijačima. U prvo poluvreme smo ušli muški, postigli gol na vreme, kao i u drugom poluvremenu. Dobili smo utakmicu zasluženo, kaže Zdjelar.

Zanimljivo je da Partizan nije skoro 40 godina nije pobedio jednu ekipu na Kipru.

-Skoro 40 godina nismo pobedili ovde, to mnogo znači, uradili smo nešto dobro za nas. Jako smo zadovoljni, vraćamo se kući sa pobedom i pripremamo se za narednu utakmicu“, rekao je Zdjelar.

Novajlija Kvinsi Menig postigao je prvenac u crno-belom dresu.

Moj debi u Evropi, ranije sam bio na klupi dok sam igrao u Ajaksu u Ligi šampiona, ali nisam ušao u igru. Zadovoljan sam, najvažnije je da smo pobedili, ali srećan sam i zbog mog gola. Igrali smo u gostima protiv dobre ekipe. I oni su išli na pobedu, ali smo mi bili bolji tim i odradili smo posao“, izjavio je Menig.

Nema vremena za slavlje, za vikend se igra večiti derbi.

-Otkako sam došao, stalno slušam o derbiju, u nedelju ćemo konačno videti šta je to, rekao je Menig.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fener zainteresovan za igrača Olimpije

Fenerbahče osvojio je četvrto mesto u Evroligi, a izvesno je da će se desiti rekonstrukcija ekipe, što je očekivano...

POVEZANE OBJAVE