RAJOLA UZBURKAO DUHOVE: De Liht odlazi iz Juventusa, umesto njega stiže kapiten iz velikog rivala?!

Mino Rajola je u razgovoru za Tutosport najavio dolazak Milanovog kapitena, Alesija Romanjolija, u Juventus sledećeg leta, ali je i dodao kako nije siguran da će Matijas de Liht ostati u Juventusu sledeće sezone.

“Alesio bi mogao da se pridruži Juventusu nakon što mu istekne ugovor sa Milanom u junu. Igranje sa De Lihtom? Postoji mogućnost, ali nije sigurno da će Matijas de Liht ostati u Juventusu”, kazao je najpoznatiji svetski fudbalski menadžer i uzburkao fudbalske duhove na Čizmi.

Za De Lihta je zainteresovano nekoliko evropskih velikana koji bi po holandskog internacionalca mogli krenuti u leto sledeće godine. Pretpostavlja da će Juventus za slavnog štopera tražiti 90 miliona evra, upravo onoliko koliko ga je platio Ajaksu pre nešto više od dve godine.

De Lihtu ugovor sa Juventusom ističe u leto 2024. godine, a čini se kako će velikani u borbu za Holanđanina, krenuti mnogo ranije.

Što se Romanjolija tiče, on je, dolaskom Fikaja Tomorija iz Čelsija, izgubio mesto u startnoj postavi Milana, uprkos tome što je još uvek prvi kapiten ekipe.

On je u nekoliko navrata dao naslutiti da se njegovo vreme na San Siru bliži kraju, a najnovijom izjavom Rajole spekulacije o odlasku u Juventus su samo dodatno dobile na težini.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE