Srbija poražena u polufinalu od Italije, sutra borba za bronzu!

Reprezentativci Srbije poraženi su u polufinalnom meču Evropskog prvenstva od reprezentacije Italije rezultatom 3:1 u setovima, u poljskom gradu Katovice.

Iako su na početku utakmice naši odbojkaši imali prednost, Italijani su preokrenuli i dobili prvi set 29:27. Drugi set počeo je na sličan način, ali Italijani su opet bili istrajniji, sačuvali prednost do kraja i pobedili 25:22.

U trećem setu naša reprezentacija vratila se u meč pobedivši rezultatom 25:23, nakon veoma neizvesne završnice. Prvu set loptu uspeo je da iskoristi Petrić i tako smanji razliku na 2:1.

Ipak u četvrtom setu Italijani su bili opet dominantniji tim, imali veliku prednost tokom celog seta i osvojili ga 25:18. Tako su se mladi “Azuri” plasirali u finale, u kojem će se za titulu boriti sa reprezentacijom Slovenije sutra od 20 časova i 30 minuta.

Najbolji u našem timu bili su Marko Podraščanin i Uroš Kovačević koji su osvojili po 13 poena dok su Italijane do finala nosili Mićileto sa 23 i Pinali sa 16 poena.

Reprezentaciji Srbije predstoji borba za bronzanu medalju, a utakmicu za treće mesto naši reprezentativci igraće sutra od 17 časova i 30 minuta protiv domaćina turnira – selekcije Poljske, koja je ranije danas poražena od reprezentacije Slovenije 3:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE