PETRIĆ RAZOČARAN PORAZOM: Ostaje velika žal zbog finala

Odbojkaši Srbije, poraženi su sinoć, od Italije, sa 3:1, u polufinalu Evropskog prvenstva.

Naš tim, tako, neće braniti trofej osvojen pre dve godine, pobedom nad Slovenijom.

Našim momcima ostaje borba za bronzu, a kapiten Nemanja Petrić, bio je vidno nezadovoljan, nakon poraza:

Jedna Italija koja nas je danas nadigrala u svakom elementu. Ne znam precizno detalje, ali siguran sam da smo nadigrani u svim elementima. Ako na to dodamo i veliki broj naših grešaka definitivno danas ovakvu Italiju nismo mogli da pobedimo i ostaje velika žal zbog finala. Bili smo na korak, ali se pokazalo da smo zapravo bili daleko od njega. – rekao je on.

On je čestitao rivalu:

Komplimenti i čestitke mladoj Italiji sa sjajnom energijom koju je pokazala na celom Evropskom prvenstu. Težak poraz. Očekivali smo, nadali se i verovali zaista, ali šta je tu je. Ostaje nam meč za bronzu, još jedan težak meč, ali idemo dalje jer Srbija ne sme da se preda nikada.

Komentarisao je Petrić, i predstojeći duel sa Poljskom, za treće mesto:

Igrali smo u isto vreme kada i Italijani, a oni su pokazali bolju igru totalno danas. Vremena koliko imamo, imamo. Gledaćemo da se odmorimo i da damo sutra sve u meču za bronzu i da pokušamo da obradujemo i samo sebe i celu naciju. – zaključio je kapiten odbojkaša Srbije.

Srbija i Poljska, duel za bronzu, igraju večeras, od 17:30.

Foto: CEV

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE