VREME JE ZA SERIJU A: Meridian časti sve ljubitelje italijanskog fudbala!

SAMO ZA ISKUSNE: igraj BAŠ OVAJ tiket i postani milioner!

Prethodna sezona prvenstva u Italiji praktično je eksplodirala! Na “čizmi” se igrao tako dobar fudbal, da je svako kolo donosilo nova iznenađenja i pregršt golova. Posle dugo godina, ponovo su sve oči bile uprte u Seriju A.

Bila je i to posebna poslastica za kladioničare koji su hvatali, one čuvene, velike kvote na golove. Od tada, nedelja kao dan ponovo je dobila smisao, a italijanski velikani postali su nezaobilazni deo svakog tiketa.

Ništa manje zanimljivo neće biti i ove godine jer ako se po jutru dan poznaje – pred nama je još jedna uzbudljiva sezona.

A s obzirom na to da je danas dan za Italijane – KLIK OVDE – poklanjamo vam tiket u vrednosti od 1.500 DINARA za online klađenje!

SAMO JEDAN KLIK I BONUS ZA KLAĐENJE JE VAŠ.

A onda…

VENECIJA – SPECIJA

(Nedelja 15:00)

Nisu gosti dobro startovali. Tri kola bez pobede i sa samo jednim osvojenim bodom. Gol razlika 3:9 sluti da će Specija i danas primiti gol u gostima. Ipak, može li Venecija do druge pobede? Domaći teren sigurno će “pogurati” želju za trijumfom, ali da forma opravdava ulogu favorita, ne bi se reklo. Tradicija kaže da nam susreti Venecije i Specije donose sport, tvrd i neatraktivan fudbal – bez mnogo golova.

Predlog za igru: 1X&GG.

LACIO – KALJARI

(Nedelja 18:00)

Odlično je startovao Lacio. Dva ubedljiva trijumfa – prvo kolo Empoli dobijen 3:1, u drugom Specija doživela debakl 6:1. A onda… došao je na red i veliki Milan i bez većih problema opravdao ulogu favorita, te Lacijalima naneo prvi poraz. Ima domaćin priliku da se već danas iskupi navijačima i vrati na pobednički kolosek. Važno je da u ovakvim mečevima ne gubi bodove. Definitivno je veliki favorit protiv ekipe Kaljari, koja je loše počela sezonu. Ipak, ono što raduje, gosti igraju otvoreno, pa nas očekuje atraktivan fudbal.

Predlog za igru: GG3+.

VERONA – ROMA

(Nedelja 18:00)

Odlično je “vučica” startovala. Uz tri pobede i gol razliku 9:2, trenutno je lider Serije A. Prate je Milan i Napoli sa istim brojem bodova, ali uz nešto lošiju gol razliku. S druge strane, Verona je veoma loša, te nema sumnje da su na ovom gostovanju Romi bodovi zagarantovani.

Predlog za igru: 2-2&3+.

JUVENTUS – MILAN

(Nedelja 20:45)

Poslastica večeri. Iza Juventusa je turbulentan period. Pošto je ekipa svrgnuta s trona, nedavno se suočila i sa odlaskom najboljeg igrača – Kristijana Ronalda. Sve to rezultaovano je očajnim startom sezone – remi i dva poraza. S druge strane, Milan beleži pobede i nema sumnje da u večerašnji meč ulazi sa mnogo više samopouzdanja. Ipak, nećemo potceniti domaćina. Ako “stara dama” želi nešto da izvuče iz ove sezone, već večeras mora da se trgne.

Predlog za igru: GG.

Serija A ti ove nedelje može obezbediti i BONUS NA DOBITAK, a o čemu je tačno reč saznaj OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE