ZVEZDIN DEBITANT NA DERBIJU ODUŠEVLJEN: Ovo je najveća srpska utakmica

Crvena zvezda je u 165.večitom derbiju remizirala sa Partizanom rezultatom 1:1, a odličan utisak ostavio je debitant Petar Stanić koji je izneo svoje impresije o ovoj velikoj utakmici.  

– Neopisiv osećaj, pogotovo zbog toga što sam prošli derbi posmatrao kao gledalac, a sada sam bio na terenu. Neverovatno sam se osećao kad smo postigli gol. Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre nego što sam ušao i sjajno je biti deo ovakvog susreta, kazao je Stanić.

Mladi vezista je prokomentarisao stil igre u derbiju, kao i da mu se ovim ispunio fudbalski san.

– Ovo je najveća srpska utakmica sa dugom tradicijom. Bio je kao i svaki put tvrd meč, sa dosta duela i udaraca. Uspeli smo da na kraju dođemo do boda koji je itekako značajan. Meni je nastup u derbiju bila velika želja, srećan sam što se ispunila i zahvalio bih se treneru Stankoviću na poverenju. Sva ta euforija i radost kada smo zatresli mrežu, stvarno se to ne može opisati rečima,podvukao je Stanić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE