Barselona samo do boda protiv Granade, Kumanu sledi otkaz?

Fudbaleri Barselone remizirali su na svom stadionu sa ekipom Granade 1:1, a glavno pitanje nakon završetka meča jeste da li je ovo bio i poslednji meč Kumana na klupi Katalonaca.

Andalužani su poveli već u drugom minutu meča, a odličan centaršut Eskudera u gol je pretvorio Duarte, nakon što je nadoskočio igrače domaćih. Do kraja poluvremena Katalonci su bili ofanzivniji i agresivniji, stvarali šanse, ali Granada je uspela da se odbrani. Jednom je goste spasila i prečka nakon što je šutirao Serhi Roberto.

U nastavku meča Barselona je stvorila nekoliko dobrih šansi preko Depaja, ali nisu uspevali da stignu do izjednačujućeg pogotka. Kuman je u drugom poluvremenu uveo Luka de Jonga, koji je kasnije u 80. minutu imao odličnu šansu, a Kutinja prebacio u vezni red. Rotirao je trener domaćih, međutim bez većeg uspeha.

Katalonci su do gola stigli tek u 90. minutu kada je izjednačio Arauho nakon asitencije mladog Gavija. U nadoknadi vremena Barselona je intenzivno napadala, a gosti su krali vreme i uspeli da uzmu veliki bod sa “Kamp noua”.

Utakmicu su pratili zvižduci navijača Barselone od samog početka, tačnije od pogotka gostiju, koji su bili upućeni treneru Kumanu. Španski mediji su pre meča preneli da Kumanov ostanak u Barseloni zavisi upravo od ishoda meča sa Granadom, pa je pitanje da li će samo bod iz ovog meča biti dovoljan da Katalonci nastave saradnju sa holandskim stručnjakom.

Barselona je nakon četiri odigrane utakmice osvojila osam bodova i nalazi se trenutno na sedmoj poziciji La lige dok je Granada stigla do trećeg boda nakon pet odigranih mečeva i trenutno je jedva iznad zone ispadanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE