BIO JE VELIKA ŽELJA PARTIZANA I ZVEZDE: Rajković otrkio zašto nije potpisao za večite rivale!

Dugo se pisalo o dolasku Slobodana Rajkovića u Partizan, međutim, malo je poznato da se nekadašnji reprezentativac Srbije nalazio i pred prelaskom u Crvenu zvezdu.

Posle 14 godina provedenih u inostranstvu, iskusni štoper se vratio u srpski fudbal, ali na u Partizan ili Zvezdu,već na iznenađenje svihu TSC iz Bačke Topole, na nagovor trenera Mladena Krstajića.

Dugo je i trenirao sa igračima Partizana, sve je izgledalo da će staviti paraf na ugovor, ali je (ne)očekivano završio u Peruđi prošle godine.

– Priključio sam se treninzima Partizana na poziv ljudi iz uprave i tadašnjeg trenera Miloševića. Od prvog dana sam govorio da želim da treniram, ali bez obaveze da potpišem ugovor. Zahvalan sam na tome, rekao je Rajković za “Sportski žurnal” i dodao:

– S Dejanom Stankovićem sam bio saigrač, ostao prijatelj. Bilo je kontakata, ali u tom momentu nisam bio spreman da se vratim u naš fudba, istakao je defanzivac TSC-a iz Bačke Topole.

Rajković je karijeru počeo u OFK Beogradu, zatim je 2007. prešao u Čelsi. Igrao je na pozajmicama za PSV, Tvente, Vitese, HSV, Darmštad, Palermo, pomenutu Peruđu i Lokomotivu iz Moskve.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI MEČ POLUFINALA: Zvezda – Mega

Košarkaši Crvene zvezde i Mege će večeras od 19 časova u "Pioniru" odmeriti snage u prvom meču polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE