CSKA OSVOJIO SUPERKUP VTB LIGE: Itudis trofej posvetio Dudi Ivkoviću

Košarkaši CSKA Moskve osvojili su Superkup VTB lige. Oni su u finalu bili bolji od Zenita rezultatom 81-73 i tako na pravi način započeli novu sezonu. Trener Moskovljana Dimitris Itudis ovaj trofej posvetio je nedavnom preminulom Dušanu Ivkoviću.

Grčki stručnjak je posle trijumfa CSKA iskoristio priliku da legendarnom košarkaškom stručnjaku posveti Superkup VTB lige.

– Čestitke timu, ovo je bilo važno, a kao klub, želimo da ovaj Superkup, nazvan po Aleksandru Gomeljskom, posvetimo Dušanu Ivkoviću, mom prijatelju Dudi, počeo je Itudis.

– Značio je mnogo klubu, ali i meni lično. Počeo je novu eru kluba, reorganizovao ga je, doneo mnogo novih stvari, mnogo inovacija u raznim aspektima. Saučešće njegovoj voljenoj supruzi Neni i sinovima, košarkaškom svetu će nedostajati, a mi koji smo bili bliski sa njim, uvek ćemo imati njega u sećanju, srcu i duši – rekao je Itudis o Dušanu Dudi Ivkoviću.

Ivković je bio trener CSKA od 2002. do 2005. godine, osvojio je tri titule prvaka Rusije u nizu, kao i jedan nacionalni kup.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE