SINONIM ZA USPEH: Meridian još jednom podržao sport i evropske fudbalske velikane!

Beograd, Banja Luka, Podgorica, a od pre nekoliko dana Valeta i Limasol – kompanija Meridianbet nastavlja sa velikom kampanjom podrške profesionalnom i amaterskom sportu širom Evrope!

Valeta, klub koji se 25 puta okitio titulom šampiona Malte i predstavlja ime poznato navijačima oba naša večita rivala, dobio je novog oficijelnog betting partnera – kompaniju Meridianbet.

Najveće ime u igrama na sreću u ovom delu Evrope već duže od decenije prisutno je na Malti, jednom od najstarijih i najzahtevnijih tržišta celog sveta.

 „S ponosom objavljujemo početak višegodišnje strateške saradnje FC Valletta i Meridianbet. Jedan od najvećih operatera Evrope i najcenjenijih brendova u industriji igara na sreću sa preko 5000 uplatnih mesta, postao je platinum sponzor našeg kluba. Ovo je nastavak desetogodišnje istorije ulaganja kompanije Meridianbet u razvoj sporta na Malti“, saopštio je Paul Spiteri, potpredsednik Valletta FC, sa kojim su u prethodnom periodu, u sklopu evropskih kvalifikacionih mečeva u UEFA takmičenjima snage odmerili kako Crvena zvezda tako i Partizan.

Meridianova kampanja podrške lokalnom sportu ovih dana bila je uspešna na još jednom sunčanom ostrvu. Košarkaška sekcija najvećeg sportskog udruženja Kipra – Apolona iz Limasola – dobila je novog generalnog sponzora.

Strateško partnerstvo potpisano je i sa klubom košarkaša u kolicima, što je posebno polje podrške ove ugledne kompanije – jačanje sportskih udruženja osoba sa invaliditetom.

„Dileme oko odabira strateškog partnera našeg kluba nije bilo – ponosni smo što će sve kategorije našeg kluba, od pionira do prvog tima, brendirati Meridianbet, najveći sponzor sporta na Kipru“, reči su predsednika KK Apolon, Ksenofon Haralabos.

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke godinama je već apsolutni hit u medijima i društvenim mrežama regiona, jer su ga 2009, između ostalih, osnovali Nele Karajlić i Emir Kusturica, dok su počasni članovi uprave Leo Mesi, Rud Gulit, Frank Rajkard, Bora Milutinović, Milorad Čavić…

Od ove jeseni „Rekreativci“ igraće u višem rangu, i to u dresovima na kojima piše Meridianbet.

Osim što predstavlja najveće ime u svojoj oblasti u čitavom regionu, kompanija Meridian više od decenije uspešno posluje na više tržišta EU, na kojima primenjuje najbolje prakse podrške lokalnim sportskih udruženjima – kako profesionalnim i amaterskim.

To se pre svega odnosi na novčana sponzorstva, ali i donacije u vidu dresova, lopti, rukavica, stipendija za sportiste juniore…

Sve ove akcije delići su u mozaiku Meridianove sjajne sportske priče. U saradnji sa klubovima i sportkim savezima ne samo Srbije već svih zemalja u kojima posluje, Meridian je započeo do sada najopsežniji projekat – otvaranje školica sporta za mališane.

Pojmovi “mali“ i “veliki“, “bitni“ i “nebitni“, profesionalni i amaterski sportovi za Meridian ne postoje od kako postoji – svi će imati podršku najvećeg regionalnog donatora iz sfere industrije zabave i igara na sreću.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VRATIO FILM: Košarkaš Reala o tuči u Madridu, nema loše uspomene (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida još uvek čekaju ko će im biti protivnik u plej-ofu Evrolige. Nakon uvedenog plej-ina, to će biti...

POVEZANE OBJAVE