Bolonja samo do remija sa Đenovom, Mihajlović isključen!

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom stadionu protiv Đenove rezultatom 2:2 u okviru petog kola Serije A, iako su imali prednost u dva navrata tokom meča.

Nakon što je na poluvremenu bilo 0:0, vođstvo domaćim u nastavku doneo je mladi defanzivac Aron Hiki u 49. minutu. Ipak samo šest minuta kasnije izjednačenje gostima doneo je Matija Destro.

Bolonja je stigla do nove prednosti nakon što je jedanaesterac realizovao Marko Arnautović u 85. minutu. Izgledalo je da će Bolonja uzeti sva tri boda nakon debakla od ekipe Intera u prošlom kolu. Ipak samo tri minuta kasnije dosuđen je novi, prilično diskutabilan jedanaesterac, ovog puta za goste. Siguran sa bele tačke bio je Domeniko Krišito, koji je tako postavio konačan rezultat.

Na pomenutu odluku glavnog arbitra, veoma burno je reagovao trener domaćih Siniša Mihajlović, pa je u finišu meča srpski stručnjak udaljen sa terena nakon što je zaradio crveni karton.

Ekipa Bolonje nakon ovog kola nalazi se na šestoj poziciji Serije A, sa osam osvojenih bodova iz pet utakmica dok je Đenova trenutno 14, a ima četiri boda iz takođe pet mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS DONEO ODLUKU: Partizan i Zvezda dobili licencu za Evropu, ali jedan klub još uvek nije

Komisija za licenciranje klubova Fudbalskog saveza Srbijedodelila je licence za takmičenja u organizaciji UEFA Crvenoj zvezdi, Partizanu, TSC-u, Čukaričkom,...

POVEZANE OBJAVE