Mihajlović besan na sudiju nakon remija Bolonje: “Upropastio je utakmicu!”

Fudbaleri Bolonje u noćašnjem duelu remizirali su sa Đenovom 2:2, a srpski trener isključen je nakon negodovanja zbog dosuđenog jedanaesterca za goste u finišu meča.

Jedanaesterac je bio vrlo diskutabilan, na kraju je koštao Bolonju trijumfa, a nakon utakmice oglasio se Mihajlović, koji je istakao da je sudija Frančesko Forna upropastio meč i da je njegov tim zaslužio pobedu.

“Bonifazi je bio fauliran, bilo je jasno, zatim se pri padu naslonio na protivnika i to nije smelo da bude okarakterisano kao potez za penal. Potrebno je dobro proceniti takve situacije, a sudija je ovaj put upropastio utakmicu. Mnogo toga se može reći na ovu temu, ipak momci su učinili sve da ostvare pobedu protiv odličnog rivala. U prvom poluvremenu smo bili malo napeti, a zatim smo se oporavili i zaslužili smo pobedu”, zaključio je Mihajlović.

Srpski stručnjak dobio je direktan crveni karton u nadoknadi vremena nakon oštrog protesta zbog pomenute odluke glavnog arbitra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE