“Teret sa mojih leđa nikada ne odlazi, čekovi su presudili da ostanem u Evropi”

Košarkaš Partizana kevin panter ne prestaje da intrigira košarkašku javnost zbog prelaska u Partizan iz milanske Olimpije.

Pre svega to je tema koja je aktuelna u grčkim medijima, posebno na portalu Eurohoops, koji je prvi i objavio da će američki košarkaš zaraditi 2,5 miliona dolara za dve godine u Beogradu.

Njih je zanimalo kako on komentariše te navode da je najplaćeniji igrač u Srbiji.

Teret sa mojih ramena nikada ne odlazi, to je nemoguće. Polazeći od mesta iz kojeg sam došao, stvari koje sam uradio da bih bio ovde, konstantno je tu. Ove godine je možda i veći nego ikada.

On je istakao kako je košarka u Evropi drugačija i da mu je trebalo vremena da se navikne. Jasan je i šta ga je zadržalo u evropskoj košarci.

Čekovi su me ubedili. Zarađivao sam 5.000 mesečno i bio švorc. Nisam mogao da idem kući. Sve i da sam otišao, šta bih radio? Ako bih igrao u Razvojnoj ligi, zarađivao bih još manje. Zbog čega? Da napustim situaciju za koju sam smatrao da je najgore na svetu da bi dobio još manje?. Naučio sam da budem zahvalniji.

On je upitan i o radu sa Željkom Obradovićem.

Obradović voli izazove. Vratio se trenerskom poslu. Želi naporno da radi. Moj život je bio pun izazova kada sam bio klinac. Tako da sam u startu bio za tako nešto

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE