Pobeda Atletika u nadoknadi vremena, Suarez srušio Hetafe! (VIDEO)

Fudbaleri Atletiko Madrida slavili su u gradskom derbiju na gostovanju protiv ekipe Hetafea rezultatom 1:2, u okviru šestog kola španske La lige.

Domaćin je preko srpskih reprezentativaca stekao vođstvo pred sam odlazak na odmor. Naime, na asistenciju Nikole Maksimovića loptu u mrežu poslao je Stefan Mitrović u 45. minutu.

U drugom poluvremenu Atletiko je krenuo veoma ofanzivno, ali se Hetafe odlično branio. Nevolje za domaće nastale su u 74. minutu nakon što je direktan crveni karton dobio Karles Alenja. Igrača više gosti su iskoristili samo četiri minuta kasnije kada je Luis Suarez postigao gol za izjednačenje.

U samom finišu meča, Suarez se još jednom odlično postavio i pogodio glavom za veliki trijumf aktuelnog šampiona La lige.

Nakon ovog meča Atletiko je stigao do liderske pozicije, sa 14 bodova iz šest utakmica, ali imaju samo bod više od Reala, koji ima i utakmicu manje.

Hetafe je nastavio katastrofalan niz, pa im je ovo šesti poraz u isto toliko odigranih mečeva. Šansu za osvajanje prvih bodova u ovoj sezoni imaće na gostovanju Betisu u narednom kolu. Atletiko Madrid u narednom kolu gostovaće ekipi Alavesa, jedinog tima uz Hetafe koji nema nijedan bod u ovoj sezoni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE