SERIJA A: Inter preokrenuo u Firenci, Atalanta bolja od Sasuola! (VIDEO)

Fudbaleri Intera slavili su na gostovanju protiv ekipe Fiorentine rezultatom 1:3, dok je Atalanta savladala Sasuolo na svom stadionu rezultatom 2:1, u okviru petog kola Serije A.

Mnogo zanimljiviji duel igrao se u Firenci, gde je Inter nakon preokreta uzeo čitav plen. Domaću ekipu u vođstvo je doveo Rikardo Sotil u 23. minutu i to je bio jedini pogodak u prvom delu igre.

U nastavku meča Inter je stigao do izjednačenje več u 52. minutu preko Matea Darmijana, a samo tri minuta kasnije Edin Džeko doneo je preokret gostima, nakon što je bio najviši u skoku posle kornera. U 78. minutu isključen je igrač domaćih Gonzales, nakon drugog žutog kartona, što je omogućilo Interu da lakše privede utakmicu kraju. Konačan rezultat postavio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 87. minutu i rešio sve dileme ovog derbija.

Nakon ovog kola Inter ima 13 bodova iz pet mečeva, a u narednom kolu dočekuje Atalantu dok ekipa Fiorentine ima devet bodova iz isto toliko mečeva, a u sledećem kolu gostuje Udinezeu.

U drugom noćašnjem duelu u Seriji A, Atalanta je osvojila sva tri boda pobedom nad Sasuolom.

Atalantu je u vođstvo doveo Robin Gosens već u trećem minutu, a u 37. prednost domaćih povećao je Zapakosta. Konačan rezultat postavio je napadač Sasuola Domeniko Berardi, koji je u 44. minutu smanjio na 2:1.

U drugom poluvremenu mreže su mirovale. Ovom pobedom Atalanta ima 10 bodova iz pet mečeva dok je Sasuolo ostao na četiri boda iz isto toliko odigranih utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE