Čukarički uzeo ceo plen u Kruševcu, Proleter slavio u vojvođanskom derbiju!

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na gostovanju u Kruševcu ekipu Napretka rezultatom 1:2 dok je istim rezultatom slavio novosadski Proleter na gostovanju Spartaku iz Subotice.

Čukarički je u vođstvo protiv Kruševaljana došao već u 12. minutu golom Lukića, a rezultatom 0:1 otišlo se na odmor. U drugom poluvremenu izjednačenje domaćim doneo je Marjanović golom u 58. minutu. Sva tri boda Čukaričkom doneo je bivši član Partizana Đorđe Jovanović, koji je u 71. minutu postavio konačan rezultat.

Čukarički je ovom pobedom stigao do 17. boda iz devet odigranih mečeva dok je Napredak prekinuo niz pobeda, pa je ostao na 18 bodova iz 10 utakmica.

U vojvođanskom derbiju u Subotici, slavila je ekipa iz Novog Sada. Novajlija Kun je bio strelac prvog pogotka za Proleter u 25. minutu. Samo pet minuta kasnije Proleter je postigao još jedan gol, ali nakon reakcije VAR-a on je ipak poništen zbog ofsajd pozicije. Domaći su izjednačili u 72. minutu, a strelac je bio Bijelović. Međutim pred sam kraj meča, u 87. minutu, Mladenović je zatresao mrežu gostiju i doneo sva tri boda Proleteru.

Nakon ove utakmice Spartak je na osmom mestu, sa 12 bodova iz 10 utakmica dok Proleter ima osam bodova iz isto toliko utakmica i nalazi se na 14. mestu Superlige Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Vojvodine izneo utiske nakon važne pobede nad Partizanom

Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Partizanom u gostima. Tako su opstali u borbi za...

POVEZANE OBJAVE