“Dejli Mejl” zagolicao maštu navijača: Bukajo Saka u italijanskom fudbalu?!

Italijanski velikan Juventus zainteresovan je za dovođenje Arsenalovog dragulja Bukaja Sake, ekskluzivno saznaje britanski Dejli Mejl, a prenose brojni drugi renomirani strani mediji.

Engleski ‘wunderkind’ postao je ključni igrač ekipe Mikela Artete, a očito je da Arsenal neće prodati 20-godišnjaka za 50 miliona evra, kako su prvobitno preneli neki izvori. Saka je u julu prošle godine potpisao novi četverogodišnji ugovor.

Prema pisanju engleskog lista, ‘Tobdžije’ će zasigurno tražiti dvostruko veću cifru, a s obzirom na to da je Saka tek ovog meseca napunio 20 godina i da mu ugovor vrijedi još tri godine, lako bi mogli tražiti i više od 100 miliona evra.

Jedno je sigurno (ili bi barem trebalo biti), ako se Arsenal u sledeće dve ili tri sezone ne vrati među četiri najbolja engleska premijerligaša, Saka će zasigurno tražiti odlazak kako bi u nekom jačem klubu dobio priliku igrati u Ligi šampiona i boriti se za trofeje.

Dodajmo kako se osim s Juventusom Saka povezuje i s madridskim Atletikom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE