La liga: Asensio i Benzema srušili Majorku, Viljareal savladao Elće! (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida rutinski su savladali ekipu Majorke na svom stadionu rezultatom 6:1, dok je Viljareal bio bolji pred svojim navijačima od Elćea rezultatom 4:1, u noćašnjim duelima španske La lige.

Madriđani su poveli već u trećem minutu preko Benzeme, nakon velike greške gostiju. Na 2:0 povećao je u 24. minutu Asensio, ali već u narednom napadu Majorka je preko Kang Lija smanjila prednost. Za siguran odlazak domaćih na odmor pobrinuo se opet Asensio u 29. minutu, nakon asistencije Benzeme.

U drugom poluvremenu najpre je Realu poništen pogodak zbog nedozvoljene pozicije Benzeme u 49. minutu, ali samo šest minuta kasnije isti igrač je još jednom asistirao, a Asensio upisao svoj het-trik. U 78. minutu Benzema je postigao novi gol za “Kraljevski klub”, pa je tako stigao do drugog pogotka pored već dve upisane asistencije na ovom meču. Konačan rezultat postavio je u 84. minutu Isko, nakon asistencije Vinicijusa.

Real Madrid nakon šest odigranih kola ima 16 bodova i trenutno je lider La lige, a ekipa Majorke ostaje na osam bodova iz takođe šest mečeva.

Viljareal je noćas na svom stadionu pobedio Elće, a strelci za domaći tim bili su Pino i Trigeros u prvom i Danjuma i Moreno u drugom poluvremenu. Jedini gol za goste postigao je Mohica u 19. minutu.

Viljareal je ovom pobedom stigao do sedmog boda nakon pet odigranih utakmica, a Elće ima šest bodova iz isto toliko mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lebron nije štedeo reči hvale za Jokića: Jedan od najboljih ikad, ko je igrao protv njega zna o čemu pričam (VIDEO)

Plej of serija, koja će privući najviše pažnje u NBA ligi je svakako između vladajućeg šampiona Denvera i najpopularnijeg...

POVEZANE OBJAVE