OTKLONJENE SVE DILEME: Poznato seda li Andrea Pirlo na klupu velikana svetskog fudbala

Nakon što je u utorak poput bombe odjeknula informacija da je Andrea Pirlo najveći favorit za novog trenera Barselone, danas je talijanski Skaj Sports otkrio pravu istinu.

Kuman je navodno definitivno “bivši”, a sve bi trebalo postati zvanično do kraja ove nedelje. Predsednik Barselone Đoan Laporta odlučio je otpustiti holandskog stručnjaka i to se neće promeniti, tvrde izvori bliski klubu.

U utorak je u javnost španski novinar Đerar Moreno plasirao senzacionalnu informaciju da je najveći favorit za novog trenera Barselone Andrea Pirlo, proslavljeni italijanski fudbaler i bivši šef Juventusa. Međutim, danas iz Italije dolaze drugačije vesti.

Prema italijanskom Skaj Sportsu, specijalizovanom za transfere, Pirlo nije opcija za novog trenera Barselone, niti će biti!

To znači da će Pirlo i dalje biti bez posla nakon što je dobio otkaz u Juventusu posle samo jedne sezone provedene na klupi. Podsetimo, Pirla je Juventus otpustio jer je izgubio naslov Serije A koji su ‘Bjankoneri’ osvajali devet uzastopnih sezona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE