Španska La liga: Valjekano srušio Bilbao u finišu, pobeda Selte!

Rajo Valjekano pobedio je na gostovanju ekipu Atletik Bilbaa rezultatom 1:2, dok je u drugom noćašnjem meču španske La lige Selta Vigo slavila 0:2 na gostovanju ekipi Levantea.

Valjekano je poveo već u petom minutu preko Alvara Garsije, a Bilbao je stigao do izjednačenja u 33. minutu nakon autogola golmana gostiju Kisa.

Ipak u drugom poluvremenu mreže su mirovale, činilo se da će dve ekipe podeliti bodova, ali onda je u poslednjim trenucima meča sjajni Falkao odlično glavom zahvatio loptu, koju je nakon slobodnog udarca poslao Bebe i doneo radost gostima.

Nakon ovog poraza ekipa Bilbaa nakon šest mečeva ostaje na devet osvojenih bodova dok Valjekano ima 10 bodova nakon isto toliko utakmica.

U drugom meču, Selta je pobedila Levante, a oba gola viđena su u drugom poluvremenu. Aspas je doneo vođstvo gostima u 66. minutu, Levante nije iskoristio jedanaesterac u 72, pa je Mendes u 85. minutu pogodio za 0:2, i tako postavio konačan rezultat.

Levante je nakon šest mečeva na 15. poziciji sa četiri boda, imaju isti učinak kao i Selta, koja je na jednoj poziciji ispod zbog malo lošije gol razlike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE