Anćeloti: Asensio se veoma dobro snalazi na novoj poziciji

Fudbaleri Real Madrida u sredu uveče savladlai su ekipu Majorke rezultatom 6:1.Junak meča bio je trostruki strelac Marko Asensio. Odličnu partiju španskog veziste, prokomentarisao je i trener ekipe Karlo Anćeloti.

Bio je to prvi het-trik u karijeri za Asensija, ali 25-godišnjak svoje pogotke nije slavio jer ih je postigao protiv bivšeg kluba

-Dobro smo otvorili utakmicu i malo smo promenili pristup – igrali smo sa dosta intenziteta. Bili smo agresivniji, a to je bilo nešto o čemu smo pričali. Igrači koji nisu tako često nastupali su bili dobro pripremljeni, a to je dobar znak, rekao je Karlo Anćeloti posle meča.

-Asensio se veoma dobro snalazi na poziciji na kojoj je bio protiv Majorke – između linija. On tu može protivniku da nanese mnogo štete, sjajno kombinuje sa napadačima, a ima i odličan šut. Mislim da je to njegova pozicija, izjavio je iskusni trener Real Madrida.

Naredni meč Real Madrid igra u subotu, takođe u La Ligi, a rival će im biti Viljareal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE