MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Lacio 2.20, Napoli 1.86, Barselona 1.32!


I ove nedelje nas očekuje bogat fudbalski program, a uz najvažniju sporednu stvar na svetu ide i najzanimljivija stvar na svetu – online klađenje!

A, gde ćete naći bolju ponudu nego na meridianbet.rs? Krenimo redom. Ako se registrujete odmah OVDE, dobijate fantastičan bonus – 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE!

Ali, ni to nije sve –  UPLATITE PRVI DEPOZIT i dobijate dodatnih 500 DINARA da sastavite dobitan tiket!

Dakle, imate sjajne bonuse i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – zabava je zagarantovana, a šta nas to čeka ovih dana kada se radi o fudbalskim utakmicama?

TORINO – LACIO, DVOJKA 2.20

(Četvrtak, 18.30)

Serija A nam je ove, a bogami i prethodne sezone, donela pravu ludnicu! Na “čizmi” se igra fantastičan fudbal, a to je idealna podloga za sve ljubitelje klađenje.

Ovog puta na “meniju” imamo Torino i Lacio, a ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo i ovde gledati srpske igrače. “Orlovi” su rešili da ovo bude njihova nedelja!

Sergej Milinković-Savić spreman je da postigne još neki gol, a pre toga moraće da predribla nekolicinu igrača Torina. Posao nije lak, ali Lacio u ovom duelu svakako važi za favorita.

I jedni i drugi igraju u promenljivoj formi, ali bukmejkeri Meridiana procenjuju da je ovde Lacio favorit, te vas čeka kvota 2.20 na njihovu pobedu!

SAMPDORIJA – NAPOLI, DVOJKA 1.90

(Četvrtak, 18.30)

Ostajemo u Italiji i to s razlogom! Posle možda i iznenađujućeg remija protiv Lestera u Evropi, Napoli mora da se fokusira na domaći šampionat i gostovanje Sampdoriji.

Napoli ne zna za poraz od Sampdorije još od 2018. godine, pa je jasno da je i večeras veliki favorit. Idealna prilika da dođe do nova tri boda, pa možda čak i zauzme prvo mesto na tabeli Serije A.

Bukmejkeri Meridiana veruju da će opravdati ulogu favorita, pa vam donose kvotu 1.90 na pobedu Napolija. Iskoristi je!

KADIZ – BARSELONA, DVOJKA 1.40

(Četvrtak, 22.00)

Mnogi su se pitali kako će Barselona bez Lionela Mesija i duel protiv Bajerna je pokazao da im neće biti nimalo lako. Ali, na tlu Španije – Katalonci nekako “guraju”. Iako se nalaze tek na desetom mestu na tabeli, razlika zmeđu njih i Real Madrida je “samo” šest bodova, a već smo u Španiji svedočili raznim “čudima” kada je u pitanju plasman na tabeli.

Fudbaleri Barselone najpre moraju da savladaju Kadiz, sa kojim se sastaju već večeras i to na gostujućem terenu. Jasno je da je Barsa favorit, pa vas u kladionici Meridian čeka kvota 1.40 na njihovu pobedu.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE