RADONJIĆ PRE SPLITA: Razmišljamo o trenutnoj situaciji koja nije sjajna

Crvena zvezda, u prvom kolu ABA lige, sutra dočekuje ekipu Splita.

Međutim, odbranu titule, crveno beli započinju bez nekolicine bitnih igrača.

O tome je govorio i trener Dejan Radonjić:

U premijernom meču nove ABA sezone očekuje nas utakmica sa ekipom Splita. Oni su donekle promenili sastav, stigao je i Džons, ugovor je obnovio iskusni Roko Ukić. Igrali su kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona, počelo je i njihovo nacionalno prvenstvo, dakle u takmičarskom su ritmu. Naš prioritet je da razmišljamo o našoj trenutnoj situaciji koja nije sjajna. – naveo je on za klupski sajt.

On se potom, osvrnuo i na zdravstveno stanje igrača:

Gotovo sigurno ćemo nastupiti bez većeg broja igrača. Vajt je van trenažog procesa zbog povrede koju je zadobio još protiv Panatinaikosa i očekujemo ga za nekoliko meseci. Dobrić i Lazić u najboljem slučaju će trenirati za 10 dana, Davidovac polako izlazi iz povrede i videćemo kada će nam se priključiti sledeće nedelje. Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković. Sve ovo navodi da smo pripreme za ovaj meč izveli u neočekivanim okolnostima. – kaže Radonjić.

Utakmica je na programu, od 20 časova, u hali “Aleksandar Nikolić”.

Foto: KK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČAST ZA SRBINA: Jovanović postaje selektor!

Fudbalska reprezentacija Srbije se odveć plasirala na EP u Nemačkoj. Posle baraža saznali smo još tri učesnika ove smotre. Među...

POVEZANE OBJAVE