ŠTO VIŠE – TO BOLJE: ODIGRAJ TIKET I UZMI NAJVEĆI BONUS NA PAROVE!

Da je KUĆA NAJVEĆIH BONUSA kladionica Meridian potvrđuje iz dana u dan! Pored BONUSA DOBRODOŠLICE od čak 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE, tu je i pregršt drugih fantastičnih promocija koje očekuju, kako nove, tako i stare, verne, igrače.

Upravo jedna takva promocija je BONUS NA BROJ PAROVA!

A kako je pred nama je još jedan uzbudljiva fudbalski dan, eto idealne prilike da iskoristite sve pogodnosti ovog bonusa!

Sve što je potrebno jeste da imate aktivan korisnički nalog. A onda…

Odigrajte tiket sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.35 i gledajte kako vaš bonus raste do čak 2000%.

Što više parova – to bolje!

Za apsolutni fudbalski užitak – brzo kliknite OVDE – registrujte se na meridianbet.rs i preuzmite 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE!

A onda…

Pogled na fantastičnu ponudu kladionice Meridian i dobitni tiket sa BONUSOM NA PAROVE može da se sastavi.

U nastavku i nekoliko predloga za igru:

TORINO – LACIO, DVOJKA 2.20

(Četvrtak, 18.30)

Serija A nam je ove, a bogami i prethodne sezone, donela pravu ludnicu! Na “čizmi” se igra fantastičan fudbal, a to je idealna podloga za sve ljubitelje klađenje.

Ovog puta na “meniju” imamo Torino i Lacio, a ono što je posebno zanimljivo jeste što ćemo i ovde gledati srpske igrače. “Orlovi” su rešili da ovo bude njihova nedelja!

Sergej Milinković-Savić spreman je da postigne još neki gol, a pre toga moraće da predribla nekolicinu igrača Torina. Posao nije lak, ali Lacio u ovom duelu svakako važi za favorita.

I jedni i drugi igraju u promenljivoj formi, ali bukmejkeri Meridiana procenjuju da je ovde Lacio favorit, te vas čeka kvota 2.20 na njihovu pobedu!

SAMPDORIJA – NAPOLI, DVOJKA 1.90

(Četvrtak, 18.30)

Ostajemo u Italiji i to s razlogom! Posle možda i iznenađujućeg remija protiv Lestera u Evropi, Napoli mora da se fokusira na domaći šampionat i gostovanje Sampdoriji.

Napoli ne zna za poraz od Sampdorije još od 2018. godine, pa je jasno da je i večeras veliki favorit. Idealna prilika da dođe do nova tri boda, pa možda čak i zauzme prvo mesto na tabeli Serije A.

Bukmejkeri Meridiana veruju da će opravdati ulogu favorita, pa vam donose kvotu 1.90 na pobedu Napolija. Iskoristi je!

*Napomena: kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DOMINANTNIH 10 GODINA: Englezi će po lošem pamtiti ovu sezonu!

Juče su završeni revanši četvrtfinala Lige konferencija i Lige Evrope. U drugom elitnom takmičenju UEFA po značaju, sastaju se Bajern...

POVEZANE OBJAVE