VOŽDOVAC OSTAO BEZ TRENERA: Rogan napustio “Zmajeve”

Voždovac je od juče ostao bez šefa struke. Rogan je Voždovac preuzeo u aprilu ove godine i uspeo je da ih sačuva u Superligi prošle sezone. Ekipu ostavlja na devetom mestu. 

-Zbog nepremostivih razlika i nemogućnosti da pronađem zajednički jezik sa čelnicima kluba, rešio sam da odustanem. Mnogo sam dao, celog sebe, zauzvrat dobio sam malo. Zahvalan sam na iskustvu, iz njega sam mnogo naučio, telegrafski precizno obrazložio je Predrag Rogan.

Poslednjih dana nisu funkcionisale baš sve linije na vrhu Tržnog centra „Stadion“.

-Hvala igračima, mojim najbližim saradnicima, svim ostalim s kojima sam sarađivao u Voždovcu, nije hteo bivši trener „zmajeva“ da šire debatizuje o spornim pitanjima i razlozima razmimoilaženja sa rukovodstvom i sportskim sektorom.

Posebno je podvukao „ponos učinjenim i rezultatima“.

-Kada niko nije verovao, u finišu prošle sezone, osvojili smo deset bodova i ostali superligaši. Voždovac se posle devet kola nalazi u plej-ofu, fudbaleri su napredovali, razvijali se bez izuzetka, u poslednjoj reprezentativnoj pauzi imali smo četiri člana raznih selekcija u državnom timu… Valjda je to najbolji dokaz, uz rezultate u elitnom rangu, gde ostavljam klub i ekipu, istakao je Predrag Rogan.

Voždovac bi u četvrtak trebalo da imenuju naslednika Predraga Rogana na klupi, kao glavni favorit pominje se Aleksandar Linta, u prošloj sezoni trener kragujevačkog prvoligaša, Radničkog 1923.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE