Voždovac predstavio novog trenera

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je novi trenerkluba Aleksandar Linta.

Linta će na klupi Voždovca zameniti Predraga Rogana. Stručni štab činiće asistenti Branislav Bajić i Nemanja Kaćanski, kondicioni trener Duško Korać dok je na poziciji trenera golmana ostao Predrag Miljković.

Ugovor sa novim trenerom i njegovim saradnicima potpisan je na dve godine, naveo je klub.

-Voždovac je trenutno najbolja fudbalska sredina u Srbiji, nije fraza kada se to kaže, kako za igrače tako i za trenere. Po prirodi sam optimista, u životu i u fudbalu, te očekujem samo pozitivne stvari, rekao je Linta.

-Moja ideja jeste napadački fudbal, volim da je lopta u našim nogama i sada je na nama da to implementiramo. Zadovoljan sam igračkim kadrom i atmosferom na prvom treningu, nema sumnje da zajedno možemo da beležimo dobre rezultate, istakao je Linta posle prvog treninga sa ekipom.

Generalni direktor Voždovca Miloš Mirković podsetio je da su Linta, kao i nekoliko članova njegovog stručnog štaba već, u različitim ulogama, bili deo tog kluba.

-Znaju kako ovaj klub funkcioniše, što verujem da je ključno za brzu adaptaciju. Budući da smo, tradicionalno, jedna od najmladjih ekipa u domaćem prvenstvu, važno nam je bilo da novi stručni štab ima iskustva u radu sa mladim igračima kako bismo nastavili da razvijamo talente,rekao je Mirković.

Fudbaleri Voždovca će prvu utakmicu predvođeni novim trenerom igrati u ponedeljak kada će dočekati Mladost, u okviru 11. kola Superlige Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE