MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: WBA 1.75, Inter 2.05, Čelsi 2.75!

Znamo da petak svi jedva čekate, em je kraj radne nedelje, em je tu uvertira za pravi fudbalski spektakl koji nas čeka ovog vikenda!

Dakle, recept je jednostavan: okupite društvo, pripremite kokice, možda i pivo, rezervišite daljinski upravljač i – zabava je spremna!

Naravno, recepti pravih majstora uvek sadrže i barem jedan tajni sastojak. Pa, zašto ovaj vikend ne biste „začinili“ tiketom?

Ukoliko već niste, trk na meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registrujte se i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 1.500 RSD!

A, šta ako ste već deo Meridianove porodice? Pa, imamo iznenađenje za vas. Ako do sada niste deponovali, uplatite depozit od minimum 500 RSD, odigraj tiket i na poklon dobijate još 500 RSD!

Zvuči fantastično? Tako i jeste! Zvuči jednostavno? Upravo tako i jeste! Pa, hajde sada da vidimo šta nas to čeka ovog vikenda.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS OD 1.500 RSD

WBA – QPR, KEC 1.75

(Petak, 21:00)

Nije Premijer liga, ali Čempionšip je uvek zanimljiv i idealan za tiket. Ovog puta fokusiramo se na WBA i QPR. Oba tima su u promenljivoj formi, WBA ima tri vezana remija, dok je QPR posle dva poraza konačno upisao pobedu protiv Evertona. Nismo videli mnogo golova u prethodnim duelima, pa se nemojte nadati nekoj goleadi, ali pobedu WBA možete da očekujete.

Bukmejkeri Meridiana vam za ovaj duel donose kvotu 1.75 na pobedu WBA.

INTER – ATALANTA, KEC 2.05

(Subota, 18.00)

Serija A opravdava sva očekivanja ove sezone! Velika bitka se vodi za svaku poziciju, a jedna od najinteresantnijih utakmica trebalo bi da bude ova između Intera i Atalante. Inter je na teškom ispitu, namera je odbrana titule, čini se da im Juventus nije veliki protivnik na tom putu, ali Milan i Napoli svakako jesu. Naravno, ne smemo zapostaviti ni Atalantu, koja se, iznenađujuće ili ne, nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A. Oba tima su “vezala” dve pobede, pa je jasno da nas čeka velika borba, ali nesumnjivo je Inter favorit.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili kvotu 2.05 na pobedu Intera.

ČELSI – MANČESTER SITI, KEC 2.75

(Subota, 13.30)

Premijer liga se i te kako zahuktala, a ako bacite pogled na vrh tabele – jasno vam je da nam velika borba tek predstoji i da će se u glavnim ulogama naći upravo Čelsi i Mančester siti. Istina je da se Čelsi jedva provukao u Kupu pre samo dva dana, ali znate već kako Englezi igraju Kupove – sa pola snaga. “Građani” ne znaju za poraz već šest utakmica, a ako mislite da je to impresivno – pogledajte statistiku Čelsija. “Plavci” su poslednji put poraženi 23. maja, a od tada su vezali 14 mečeva bez poraza. E, to je impresivno. Shodno svemu tome, teško je odrediti favorite na ovom meču, ali blaga prednost ipak ide Čelsiju.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Natalija Stevanović ponovo pravi senzacije!

Srpska teniserka Natalija Stevanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u francuksom Roanu, pobedom nad Anom Blinkovom, 45....

POVEZANE OBJAVE