NA MARAKANI JE MALO BOLJA SITUACIJA: Evo ko će biti SPREMAN za Ludogorec!

Crvena zvezda je zbog stomačnog virusa, koji je “pokosio” nekolicinu fudbalera, morala da odloži meč 10. kola Superlige Srbije protiv Voždovca.

Ovakva situacija zabrinula je navijače Zvezde, pred važnu utamicu 2. kola Lige Evrope protiv Ludogoreca, pa se postavljalo pitanje sa kakvim će igračkim kadrom otputovati na megdan bugarskom prvaku.

Situacija u ekipi Dejana Stankovića se delimično popravila, mada niko ne može da tvrdi da će osmorica zaraženih igrača biti u stanju da izađu na megdan Ludogorecu.

Zdravstveno stanje Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka se poboljšalo i da bi standardni štoperski tandem trebalo da krene put Bugarske.

Napadač Lui Dioni se polako oporavlja. Francuz će po svoj prilici biti prva opcija u Razgradu, obzirom na povrede Milana Pavkova i Rišaira Živkovića. 

Kapiten Milan Borjan je od svih bolesnih u ekipi imao najjače simptome i organizam mu je najviše iscrpljen. Jasno je da kapiten neće putovati na utakmicu sa Novim Pazarom, a pod velikim je upitnikom i za meč sa Ludogorecom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedeljković: Bahar mi je rekao da ću igrati za Čelsi, Zvezda me je formirala

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković je rekao da mu je bivši trener Barak Bahar rekao da će jednog...

POVEZANE OBJAVE