PRŠTALO OD GOLOVA: Lud meč u Granadi, Betis bolji od Osasune, Barselona nastavila da prosipa bodove

U španskoj Primeri, danas su  na programu, tri meča šestog gola. Nakon odlaska Lea Mesija, Barseloni ne cvetaju ruže. Posle remija sa Granadom, Ronaldu Kumanu se drma stolica, a Blaugrana, večeras, gostuje Kadizu. Real Sosijedad. sastaje se sa Granadom, dok Osasuna dočekuje Betis.

Granada – Real Sosijedad 2:3 (1:0)

Sančes 9′, Milja (p.) 70′ – Elustondo 52′ 82′, Merino 60′

Trenutno 15. ekipa na tabeli, povela je, protiv favorizovanog tima iz San Sebastijana. Ipak, učesnik Lige Evrope. izjednačio je u 52. minutu, preko Arica Elustonda. Uspešno ga je proigrao, Mikel Ojarzabal. Osam minuta kasnije, gosti preokreću, preko Mikela Merina. Međutim, Granada ne odustaje, i izjednačuje u 70. minutu, golom Luisa Milje iz penala. Elustondo je, svojim drugim golom, vratio prednost na stranu gostiju.

Osasuna – Betis 1:3 (1:1)

U meču ekipa sa sredine tabele, poveo je tim iz Sevilje, golom Kikea Ermosa u 21. minutu. Njegov imenjak Garsija, poravnao je rezultat, u 39. minutu, na pas Roberta Toresa. Betis je, u 81. minutu, ponovo poveo. Huanmi je bio precizan, na dodavanje Montoje. Pobedu gostiju, potvrdio je Vilijam Žoze, u nadoknadi drugog poluvremena.

Garsija 39′ – Ermoso 21′ Huanmi 80′ , Žoze 90+3′

Kadiz – Barselona 0:0 (0:0)

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno sa Kadisom na gostovanju u šestom kolu La Lige i upisali treći remi od početka prvenstva. Veoma loš meč odigrali su Katalonci. Uprkos tome što su imali posed lopte od 70 odsto, nisu stvorili nijednu stopostotnu šansu. Barsa je tako prosula nove bodove, što bi trebalo da znači i otkaz Ronaldu Kumanu, koji je u 97. minutu i isključen. Dakle, to bi mogao da bude njegov poslednji potez u Barseloni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE