BIVŠI menadžer iz PREMIJER LIGE: Ronaldo postaje trener ovog kluba!

Bivši memadžer Totenhema Tim Šervud uveren je da će Kristijano Ronaldo postati novi trener Mančester junajteda. On smatra da će Portugalac tu ulogu preuzeti u narednih 18 meseci.

Ronaldo se nakon 12 godina vratio u Junajted, nakon što je igrao za Real Madrid i Juventus. Po povratku na Old Traford potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na još jednu godinu.

Nakon samo prve tri utakmice za Junajted, Ronaldo već ima učinak od četiri postignuta pogotka, ali Šervud smatra da će on uskoro završiti svoju igračku i odmah početi trenersku karijeru.

Menadžer Junajteda Ole Gunnar Solskjer je pod se većim pritiskom, posebno nakon ispadanja iz Liga kupa od Vest Hema na domaćem terenu. Šervud u Ronaldu vidi njegovog naslednika.

-Ronalda vidim na mestu trenera Mančester junajteda tokom narednih 18 meseci. Videli smo ga na EURO kako daje uputstva igračima. Taj dečko će biti trener sto odsto. Kad god završi karijeru, počet će da radi kao trener. To će biti automatski izbor. Ako osvoje Premijer ligu, Ligu šampion, FA kup, bilo koji od navedenih trofeja, onda će Solskjer ostati u klubu. Ako ništa ne osvoje, već imamo trenera u najavi“, rekao je Šervud

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE