ASTON VILA POKORILA OLD TRAFORD, FERNANDEŠ TRAGIČAR! (VIDEO)

Fudbaleri Aston vile uspeli su da uzmu sva tri boda sa “Old traforda” pobedom protiv Mančester junajteda rezultatom 0:1.

Domaći su tokom celog meča imali inicijativu dok su gosti uglavnom pokušavali da kontranapadima ozbiljnije ugroze De Heu. Pokušavali su “Crveni đavoli” preko Grinvuda, Megvajera Pogbe, ali bez uspeha. Domaći su imali i problema s povredama, najpre se u prvom poluvremenu povredio Luk Šou, a onda u nastavku igre i Megvajer.

U samom finišu meča stadion je zanemeo nakon kornera Aston vile. U 88. minutu Kortni Haus je odlično ispratio ubacivanje iz ugla i poslao loptu glavom u rašlje za veliku pobedu.

Veliku priliku da stigne bar do boda Junajted je imao u nadoknadi vremena nakon što je dosuđen jedanaesterac. Fernandeš je šutirao sa bele tačke, ali lopta je otišla van okvira gola.

Ovo je prvi poraz Mančester junajteda u ovogodišnjem prvenstvu, a trenutno imaju 13 bodova nakon šest odigranih kola. Aston vila je ovom pobedom stigla do 10. boda i trenutno sedme pozicije na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE