Dobre vesti za Katalonce: Povratak Barselonine “desetke”!

Fudbaleri Barselone sutra dočekuju ekipu Levantea na “Kamp nou” od 16 časova i 15 minuta, a u ovom meču očekuje se i povratak nove Barselonine “desetke” Ansua Fatija, nakon duže pauze zbog povrede kolena.

Iako je prema nedavnom pisanju španskih medija povratak Fatija predviđan tek za drugu polovinu oktobra, po svemu sudeći mladi napadač će sutra zabeležiti prvi nastup nakon višemesečne pauze.

Trener Katalonaca Ronald Kuman na konferenciji za medije pred pomenuti meč rekao je da će Fati protiv Levantea odgirati nekih 15 minuta.

Ovo su odlične vesti za Barselonu, budući da je tim u priličnoj rezultatskoj krizi, a takođe Katalonci imaju problema sa povredama nekoliko bitnih igrača. Već neko vreme van stroja su Bratvajt, Dembele, Pedri, Alba, a novajlija u Barseloninom dresu Aguero vuče povredu koju je zaradio kao član Mančester sitija.

Pred sutrašnji meč oglasio se i Fati i rekao da je veoma srećan što će konačno moći da pomogne svom timu.

“Povreda je bila teška i dugotrajna, ali bez obzira na to naučio sam mnogo stvari. Željan sam da se vratim onom što volim i u čemu uživam, a to je fudbal”, izjavio je Fati.

On je dodao da je posebno velika čast nositi broj 10 na Barseloninom dresu.

“Broj 10 je ogromna čast. Želim da se zahvalim klubu jer nošenje ovog broja predstavlja veliki izazov i poverenje. Taj broj su nosili Ronaldinjo i Messi pre mene i to je dodatan pritisak, ali deo sam prve postave i naučiću da se nosim sa tim”, rekao je mladi napadač Blaugrane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE