Stanojevićeva završna reč o Sumi: “Stavljam tačku na ovu priču!”

Sejduba Suma od juče zvanično nije član Partizana. Prethodnih dana govorilo se o njegovom sukobu sa šefom stručnog štaba Aleksandrom Stanojevićem, a trener crno-belih danas je na konferenciji za medije pred meča sa Spartakom prokomentarisao taj slučaj. Tačnije dao je svoju završnu reč o slučaju Suma.

“Dosta puta sam komentarisao stvari vezane za njega i ne znam da li sam bio dovoljno jasan. Prvo sve kažem igraču u četiri oka, pa onda sve to na sastanku, pa nakon toga javno. Nismo reagovali na prvu loptu, na kraju se desilo ovo što se desilo. Svima nam je žao, nikome ova situacija nije potrebna. Ipak, znamo pravila, kako se ovde funkcioniše, sve je jasno i jednostavno. S druge strane, od mene nikada nećete čuti da bivšeg igrača ili nekog ko je nosio crno-bele boje komentarišem u negativnom kontekstu”, rekao je Stanojević.

On je dodao da je njegovim igračima Partizanov grb iznad svega, iznad svakog ličnog interesa.

Nemojte da ‘hejtujete’ decu Partizana jer nam je svaka utakmica borba za život, svaka reč, aplauz i pozitivna rečenica nam znače. Duboko smo uzdrmani sa pomisli da neko ne radi za ovaj klub sve najbolje, zato nam dajte vetar u leđa, jer nije lako pobediti svaki meč, treba nam vaša pomoć”, obratio se navijačima Partizana trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE