La liga: Barselona konačno pobedila, Fati povratak krunisao golom! (VIDEO)

Fudbaleri Barselone pobedili su ekipu Levantea rezultatom 3:0 na “Kamp nou” i tako stigli do pobede u Primeri nakon dva vezana remija. Utakmicu je obeležio i povratak nove Barsine “desetke” Ansua Fatija, nakon višemesečne pauze zbog povrede kolena.

Katalonci su do pogotka stigli već u šestom minutu kada je rutinski jedanaesterac realizovao Memfis Depaj. U 14. minutu novajlija u dresu Blaugrane Luk de Jong povećao je na 2:0, nakon što je smireno rešio situaciju jedan na jedan sa golmanom gostiju. To je bio rezultat kojim se otišlo na odmor.

U nastavku domaći su opet imali inicijativu, držali loptu mnogo više vremena u svom posedu, ali sledeći pogodak viđen je tek u finišu meča. Poslednjih desetak minuta dobio je mladi napadač Barselone Fati, kojem je ovo bio prvi meč nakon skoro godinu dana provedenih van terena. Upravo je on bio strelac trećeg gola za Katalonce nakon što je uputio snažan udarac izvan šesnaesterca.

Barselona je nakon ovog meča peta sa 12 bodova iz šest utakmica, dok je Levante na 17. mestu, pred zonom ispadanja, a ima samo četiri osvojena boda nakon sedam utakmica. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE