MADAR ODUŠEVIO GROBARE: Želim da učim od trenera Obradovića, to je glavni razlog zašto sam došao ovde

Košarkaši Partizana, duelom protiv Zadra, započinju takmičenje u ABA ligi.

Ovog leta, na klupu crno belih, vratio se trofejni trener, Željko Obradović.

Tim je ojačan sa nekoliko pojačanja, a jedno od njih je, izraelski plej Jam Madar.

On je, u intervjuu za Mocart sport, govorio o Partizanu, Željku Obradoviću i ambicijama tima.

Sjajno je za mene što sam u Partizanu. Došao sam ovde, učim, skupljam iskustvo. Imamo odličnu grupu momaka, radimo jako, pokušavamo da budemo naša najbolja verzija. Prošle su pripreme, vreme je da uzletimo i započnemo sezonu. Učili smo šta svako od nas može na terenu. Vreme je da izvučemo ono što smo naučili iz svega i da to prenesemo na parket. Da se borimo za trofeje, to je glavni cilj ove sezone. – rekao je Madar.

Ime Željka Obradovića, bio je tas na vagi, koji je odlučio, da dođe među crno bele:

Neverovatan je. Glavni razlog zašto sam došao ovde je da učim od trenera Obradovića. Tek kasnije sam shvatio kakav je Partizan, kao i grad, navijači, organizacija u koju sam došao. Ali, naravno, trener je nešto drugačije. Želim da budem sunđer i učim što više od njega kako bih postao bolji igrač. Kako bih imao bolju karijeru. Cilj mi je da ekipa dobije što je više utakmica moguće.

Pre nego što je došao, slušao je priče o Partizanu:

Čuo sam priče da su navijači nešto posebno. Onog momenta kada sam stigao mnogo mi se navijača javilo na društvenim mrežama, slali su mi poruke dobrodošlice. Oseća se koliko Partizan ima navijača u ovom gradu. Gde god da krenem prepoznaju me i žele da se slikaju. Ovo je košarkaški grad, nešto posebno.

Jedna od nezaobilaznih tema, bio je i večiti derbi.

Čuo sam za utakmice Partizana i Crvene zvezde. To okruženje je nešto što svaki igrač, možda ne svaki igrač, ali ja volim. Volim takvu atmosferu. Na kraju dana važno je da budeš spreman za fajt, da grebeš, ujedaš, sve što je potrebno da se dobije utakmica zbog nas, zbog tima, navijača. Borićemo se za svaku loptu.

Meč Zadra i Partizana, igra se sutra, sa početkom u 18 časova.

Foto: Tviter/ PartizanBC

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE